Hoved

Herpes

Zinovit (krem-gel, spray)

Registrer deg for å legge igjen en anmeldelse.
Det tar mindre enn 1 minutt.

Generelt har huden aldri hatt noen spesielle problemer, men her i vinter, etter alvorlige frost, oppstod små kviser i ansiktet, og svært hyppig og sår. En allergiker sa at det var en frostallergi. Alt som var hjemme hjalp ikke. Jeg leste om cinovit og gikk ut av fortvilelse for å kjøpe den. Apoteket tilbød for min sak det var gelen, og ikke sprayen. Neste dag ble det allerede bedre, og etter et par dager var alt over. Under frost brukte alle etterfølgende vinter gelen som forebygging. Om sommeren hjelper han meg med å eliminere svarte prikker. Svært behagelig, lukten er nesten fraværende, enkel å bruke. Nok lenge.

Brukt Tsinovit i den siste fasen av akne behandling. Flasken har en praktisk fin spray som fungerer veldig bra. Men det er mer praktisk å bruke produktet først på en bomullspute, og tørk deretter problemområder med den. Spray har en dobbel handling. Det lindrer huden godt, reduserer følsomheten. Det stimulerer også akselerert hudfornyelse. Regenerering av skadet vev er mye raskere, og det er ingen åpenbare merker på huden etter akne og hudormer. I en måneds bruk normaliserte sebaceous kjertlene, så det var nødvendig å bruke Tsinovit i ytterligere 2 uker for å konsolidere det oppnådde resultatet. Nå for forebygging bruker jeg spray hver 2 dager om kvelden. Det tørker ikke huden og har ingen annen negativ effekt, den kan brukes kontinuerlig så lenge du vil.

For behandling av akne brukte jeg "Tsinovit" -komplekset, som besto av en krem-gel for akne og spray, alle produsert av "Green Dubrava", de har gode legemidler, og dessuten er de ikke spesielt dyre. Gelen var i et langt rør med et volum på 35 ml, kostet 311 rubler på apoteket, og kjøpte en spray i en 75 ml flaske på samme sted for 280 rubler. Totalt brukte litt mer enn 500 rubler, og disse midlene var nok for meg i 2 måneder, og jeg måtte ikke kjøpe mer. Så først og fremst er komplekset svært budsjett, noe som er viktig for tenåringer, gutter og jenter.
Gel Jeg smurt problemområder om morgenen og om natten. Det ikke dårlig bidrar til å redusere betennelse på huden, tørker det ikke (som en del er det ikke hormonpreparater, alkohol og salicyla, som vanligvis legges til slike produkter for å ta vare på problemhud). Så virkningen er bare positiv. Det tok omtrent en og en halv time å fjerne betennelsene og rense ansiktet, så det var 2 uker å fikse effekten før gelen var borte.
Spray kan dekke både hud og bomullsull, og tørk deretter på problemområder. Jeg gjorde dette om dagen for å holde huden ren. Spray lar deg bare normalisere sebaceous kjertlene.

Cream-gel i kombinasjon med samme spray jeg likte. Disse antihistaminer var også modige krigere med hudproblemer som ikke tilhører virkningen av allergier. Jeg kjøpte den for å eliminere allergiske symptomer - jeg har en forferdelig urticaria for noen produkter. Zinovit lindrer kløe, eliminerer peeling og rødhet i huden. Og, viktigst, det er mange vegetabilske oljer i det, nesten ingen syntetiske og ingen hormonelle komponenter i det hele tatt. Derfor kan den brukes i lang tid, i motsetning til kortikosteroid medisiner. I løpet av dagen behandlet hun ansiktet med en spray, påførte en krem ​​for natten. Begge er absorbert av huden godt, ansiktet fra dem er ikke skinnende og ikke fett. Aggressive dufter, hvorfra hodet begynner å skade, i "Cinovite" heller. Allergisk utslett er ikke så fort som vi ønsker, men startet sikkert. Et eller annet sted på den tiende dagen forsvarte vektene og kløefeltene helt. Og sammen med dem forsvant manglene i en annen plan også: evige mindre utbrudd i T-sonen, som jeg har kjempet med varierende suksess i mange år. De begynte å tørke ut først, krympe i størrelse, og så forsvant de helt.

Ingen har stilt spørsmål ennå. Spørsmålet ditt blir det første!

Anmeldelser: Zinovit for akne

  • Green Dubrava, Russland
  • Utløpsdato: til 01/01/2021
  • Green Dubrava, Russland
  • Utløpsdato: til 01/01/2021

Kundeanmeldelser for Tsinovit Acne

Cream-gel Tsinovit gjelder jevnt i det siste halvåret. Vanligvis, en eller to ganger i måneden, bruker jeg det på akne som kommer ut før menstruasjon, og om natten blir de knapt merkbare. Kult verktøy, rett frelse for moderne jenter og kvinner. For slike penger har jeg aldri sett en slik effekt i noen, IMHO.

Hei alle sammen! I dag bestemte jeg meg for å fortelle deg historien om kampen mot akne. Jeg har veldig fet hud, og som alle vet, kan den ikke overdreven, ellers vil situasjonen bare bli verre og porene vil begynne å tette. Og da jeg satte på fundamentet etter et par timer ble jeg smurt med smør. Hva å si om akne, begynte kampen med dem et sted på 15 år. Forsøkt allerede mange verktøy, mens en venn ikke ga råd om å bruke krem ​​Tsinovit. Selvfølgelig håpet jeg ikke spesielt, men jeg ønsket virkelig å oppnå effekten som en venn (hennes hud er veldig ren)) Så jeg har brukt en kremgel i en uke før sengetid og om morgenen før du bruker sminke - huden min har blitt mye bedre, det er praktisk talt ingen fetthet, akne Det har blitt mye mindre)) Nå uten Zinovit, den som har slitt med et slikt problem i lang tid, anbefaler jeg deg å bruke det!)) Forresten har han en veldig god sammensetning, han tørker ikke huden, og du kan finne noen på apoteket)

Bekjennelse med Tsinovit var på toppen av min voksende opp - utseendet på bryst, midje og akne tadammm. Så jeg ventet absolutt ikke på dem. Men heldig de forsvant veldig fort. Vel, her er verdien av sprayen Tsinovita, som jeg brukte i en måned. Det anbefales for akne, som ikke tørker ansiktets hud. Og ansiktet mitt var tørt, så jeg plukket opp på grunn av denne spesielle huden. Og ikke tapt, effekten gjorde seg selv følt.

Hvis du spør hva jeg bruker for å få et rent ansikt, vil jeg svare deg om Tsinovit. Da jeg mistet min hormonelle bakgrunn (lang historie, vil jeg ikke gå inn i detaljer), og akne kom ut tilsvarende. Lokale midler hjalp ikke. Jeg prøvde å lage forskjellige tinkturer, men de hadde bare en effekt i noen dager. Tsinovit ble rådet til meg av en hudlege, til hvem jeg allerede gikk fra fortvilelse. Og litt etter litt etter forberedelsen ryddet ansiktet. Det er klart at jeg nå gjennomgår behandling, men tilsynelatende vil ingen mistenke noe

Kanskje kremen-gel hjelper, men huden tørker veldig jevnt. Det er som om en rynke utjevning film.

Jeg fikk min mann til behandling av ryggen (skulderområdet). Utslett og kviser minker. Det viktigste som er praktisk å bruke, selv til deg selv, kan gjøres.

Jeg kjøpte krem ​​Zinovit for en måned siden for å prøve, men jeg prøvde allerede mye av rettsmidler, men ingenting hjalp meg mye. Selv om jeg regelmessig gjør masker og rensing, er det fortsatt mange små hypodermiske kviser, som regelmessig øker inn i store sår. Etter nesten en måned med vanlig smøring av denne krem-gel, har huden blitt mye renere, porene er ikke så tette, mindre lyse flekker. Og suger kremet er ikke aggressiv, det er basert på sink. Tørker litt, men huden gjenoppretter ikke. God botemiddel. Og for prisen er ganske akseptabelt.

Jeg prøvde mange forskjellige folks oppskrifter for å bli kvitt akne og fikk ikke det resultatet jeg trengte, jeg ble veldig skuffet. Og Tsinovit fra akne, hudormer og svarte flekker fornøyd meg. Etter to uker med smøring på ansiktet og skuldrene ble huden min renset. Jeg oppnådde ikke denne effekten av noen folkemetoder og masker. Spesielt på så kort tid. Og ubehag etter påføring er ikke og hjelper godt. Selv svart, la jeg merke til at det ble mye mindre på huden. Meget god krem ​​gel.

I mine tenåringer var det nesten ingen akneproblemer. Men datteren min lider nå. De klatrer som sopp... de gikk allerede til skjønnhetspleie med henne. Hun fortalte oss veien og rådet Zinovit til å bruke. Det hjelper virkelig, alt akne er ikke helt fjernet, men de er blitt mye mindre og huden har blitt renere, det ser ut som at selv svarte prikker ikke er så merkbare. Og så har vi allerede tilbudt hormonell salve

Her kan jeg virkelig abonnere personlig på hver av de listede fordelene ved å bruke Tsinovit siden Dette er det eneste middelet som har reddet meg fra smerten av akne. Ja, jeg brukte denne krem-gel to ganger om dagen hver dag til problemområdene i en måned, til ålen ble løst. Kanskje dette er lang tid, men likevel, nå bruker jeg Zinovite bare for forebyggende formål, men det er ingen akne i det hele tatt, huden er ren, mengden sekret fra sebaceous kjertlene har merkbart redusert, og generelt har strukturen i huden blitt bedre. Veldig fornøyd med virkningen av denne krem-gel.

Kul ting! God hjelp og ganske fort. Rødhet i 2-3 dager går, etter en uke om allerede mye renere ansikt. Sammensetningen har umiddelbart depantenol for helbredende sår. Og viktigst inneholder ikke alkohol, som billige midler.

acne spray mat - vurderinger

akne spray

Acne spray mat på 30 januar, 18:39

Emnet for akne berørte min midaldrende ektemann, som nylig trettito og tretti vil banke. Akne dukket opp på ryggen, ikke på ansiktet hans. Tenkte kanskje en slags allergi, eller noe annet, men nei, bare akne. Vi skrev ut en talker i henhold til en individuell oppskrift, som vi produserte på apotek, men bare det var ikke noe resultat av det (Ja, de tørket ut, men ikke mer enn det. På grunn av alkoholinnholdet begynte ryggen også å avta ((Les på en eller annen måte på internett at En jente kurte et slikt problem på ryggen med Zinovit spray. Jeg bestemte meg for å prøve det. Jeg kjøpte det på apotek for 300 rubler og tørket det tilbake med en bomullsstykke to ganger om dagen med denne komposisjonen. Det inneholder ikke alkohol, som vi virkelig mislikte. Ærlig talt sa jeg ikke det med en gang. Uansett, begynnelsen av uke 2 begynte akne å se mer usynlig og unnoticeable. Nå har de ikke spor. De stoppet ikke med å bruke Tsinovit, brukte det til en annen måned for profylakse, som anbefalt produsenten.

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 2 · Nei 0

acne spray kanel 12 desember 2017

Zinovit sprayer et godt stoff, det har etablert seg som et tørkemiddel fra tilstoppede porer og komedoner. Jeg har allerede brukt det med søsteren min i et halvt år. Jeg liker ikke det raske resultatet. På den andre eller tredje dagen av den røde pimple blir det et lite merkbart sted, og selv det er det bare synlig i svært nær avstand. Det påføres komfortabelt, takket være sprøyten, trenger ikke å gni eller vaske det av. Vi bærer med oss ​​selv til skolen.

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 1 · Nei 0

kanel spray acne 21. november 2017

Her leser jeg vurderinger av folk om hvordan de kjempet med disse akne. Redusert hjerte på hvor mange folk måtte gå gjennom. Hun pleide å gråte også, sobbing fordi en pimple på pannen eller på haken hennes hoppet opp. Det viser seg at folk var mye mer alvorlige (jeg hadde akne fordi jeg alltid rørte ansiktet mitt med skitne hender og noen ganger prøvde å klemme dem ut. Hvor mange ganger sa moren meg om ikke å gjøre det. Jeg adlød henne ikke. For å bli kvitt Jeg gjorde en akneutslett 2 ganger i uken med en badyagi-maske: Jeg tok badyagipulveret og blandte det med vann eller salicyklisk til en myk form. Legg den i form av en maske i en halv time. Zinovits ansikt sprutte, og områdene rundt øynene gni bomullsdott. Huden etter påføring blir myk som en baby. I forbindelse med disse to metodene, var jeg i stand til å kvitte seg med utslett. Penger brukt bokstavelig talt en krone, og resultatet var ikke vente på seg.

Gjennomgang av linjen av verktøy "Tsinovit" for akne

Forrige artikkel: Akne på nakken

Akne kan oppstå av flere årsaker.

Og ganske ofte er de forårsaket av ulike dermatologiske problemer.

Tørrhet og følsomhet i huden, svekkelsen av dets beskyttende funksjoner, det aktive arbeidet i talgkjertlene, forekomsten av patogene mikroorganismer er alle forutsetninger for utvikling av akne eller akne.

  • All informasjon på nettstedet er kun til informasjonsformål og er IKKE en manual for handling!
  • Bare doktoren kan gi deg den eksakte DIAGNOSEN!
  • Vi oppfordrer deg til ikke å gjøre selvhelbredende, men å registrere deg hos en spesialist!
  • Helse til deg og din familie!

For å hjelpe folk med å takle slike problemer, har det russiske selskapet Pharmtek lansert utgivelsen av det unike stoffet Tsinovit.

Dette verktøyet har raskt fått mange positive vurderinger, da det effektivt fjerner huden fra akne og eliminerer eventuelle dermatologiske problemer.

Mange forskjellige stoffer, komplekse kosmetiske prosedyrer, injeksjoner av antibiotika og vitaminer - alt dette kan erstattes med krem ​​"Tsinovit."

Sammensetning og utgivelsesform

For å forstå om "Zinovit" hjelper akne, må du være oppmerksom på hva som inngår i sammensetningen.

Preparatene i denne serien inneholder ikke lanolin, salicylsyre og mineraloljer - hovedkomponentene i de fleste akne kremer. Men det er disse stoffene som kan forverre situasjonen og øke irritasjonen.

Forberedelsene til Tsinovit-serien inkluderer de sikreste komponentene, naturlige oljer og ekstrakter fra planter.

Formelen av disse midlene ble utviklet på grunnlag av langsiktige studier.

Forskere har laget sinkpyrition som den viktigste aktive ingrediensen. Han ble spesielt aktivert for å ha en sterkere antiinflammatorisk og bakteriedrepende effekt.

I tillegg inneholder Tsinovit-produkter andre komponenter som også reduserer betennelser, normaliserer aktiviteten til talgkjertlene og ødelegger patogener:

  • ekstrakt fra lakrisrot - dikaliumglycyrrhizinat;
  • olivenolje;
  • jojoba og shea oljer;
  • tea tree essensielle olje;
  • panthenol;
  • vitamin E og A;
  • melkesyre.

Midler av Tsinovit-serien er ikke bare effektive, men også praktiske i bruk. De er tilgjengelige i forskjellige former.

Foto: stoffet er tilgjengelig i form av gel, spray og krem

Formelen og sammensetningen av dem er de samme, bare utgivelsesformen er forskjellig:

  • for akne på ansiktet påført krem;
  • hvis utslett er plassert på skuldrene, i decollete eller lemmer, er det praktisk å bruke en væskesprøyte, sprayer den på huden;
  • for rengjøring av akne hud og skinker brukt dusj gel;
  • krem-gel med en mildere effekt;
  • sjampo, som brukes som et antisvampemiddel og til behandling av skvett.

Video: "Hvordan bli kvitt sorte punkter raskt"

Hvordan gjør det

Krem "Tsinovit" virker på hele prosessen med akneformasjon.

Derfor fjerner bruken ikke bare utslett, men eliminerer årsakene deres.

De aktive komponentene er valgt på en slik måte at de maksimalt bidrar til å bekjempe akne.

Derfor har stoffet følgende effekt:

  • ødelegger de fleste patogene bakterier, bekjemper sopp;
  • lindrer betennelse, rødhet, hevelse;
  • normaliserer talgkjertlene;
  • dyp renser porene fra svarte flekker;
  • myker og nærer huden
  • akselererer prosessen med celleregenerering.

vitnesbyrd

Hvis akne oppstår ofte og de vanlige metodene for å håndtere dem ikke virker, er det nødvendig å kontakte en hudlege for å foreskrive en spesiell behandling.

Foto: stoffet er foreskrevet for akne.

Legen kan foreskrive en medisinsk salve eller krem. Svært ofte i slike tilfeller bruker verktøyene i Zinovit-serien. Anmeldelser av leger på disse stoffene indikerer at de takler mange hudproblemer.

Derfor foreskriver flere og flere dermatologer disse stoffene i slike tilfeller:

  • for personer med fet problemhud, økt aktivitet av talgkjertlene;
  • hjelper "Tsinovit" fra akne, allergiske utslett, purulent akne;
  • med forskjellige typer dermatitt;
  • for kompleks behandling av eksem
  • med sol og lys termisk brann;
  • psoriasis;
  • tørr eller fet seboré, flass

Kontra

Erklæring fra personer som bruker Zinovit-serien, merk at de er godt tolerert og ikke forårsaker bivirkninger.

Men for å unngå en allergisk reaksjon er det fortsatt bedre å utføre en dermatologisk test før første bruk. Tross alt, i nærvær av individuell intoleranse mot komponentene i midlene kan ikke brukes.

Graviditet og amming

På grunn av det faktum at stoffet har oppstått nylig og kliniske tester av virkningene på en kvinne og foster under graviditet ennå ikke er utført, er det uønsket å bruke det på dette tidspunktet.

Foto: Leger anbefaler ikke bruk av midler under graviditet

Om nødvendig kan du konsultere legen din, hvem som skal bestemme graden av risiko for barnet og behovet for behandling med Tsinovit.

Kan barn bruke

Legemidlet anses som trygt.

Derfor, i fravær av individuell intoleranse, kan den brukes på barn fra 1 år. Men dette gjøres bare etter råd fra en lege.

Hvordan søke krem ​​"Tsinovit" for akne

Disse acne behandlinger er ofte brukt.

De hjelper fra enkelt utslett, akne, purulent akne.

De kan brukes både til behandling og til profylakse. Zinovit krem ​​er spesielt effektiv mot akne, akne og svarte flekker, vurderinger som tyder på god toleranse og hurtige resultater.

Instruksjoner for å søke midler

Hvordan søke "Zinovit" fra akne?

For det første anbefales det å teste for tilstedeværelsen av en allergisk reaksjon, og hvis akne er veldig uttalt, er det bedre å besøke en lege for ytterligere behandling.

Hvis det er bestemt å bruke "Zinovit" -produkter, er det bedre å velge en krem ​​eller gel.

Foto: Det er nødvendig å sette midler på ren, tørr hud

Påfør dem på ren, tørr hud 2 ganger om dagen.

  • Forskjellen i bruken av disse midlene er at kremen har en sterkere effekt, og det anbefales å fjerne det med et serviett etter noen minutter.
  • Gelen kan også påføres ansiktet og forlates natten over.

Enkle kviser forsvinner innen en uke, og alvorlige utslett må kanskje behandles i minst en måned.

Men hvis det ikke er noen merkbare forbedringer i 5-7 dager, anbefaler bruksanvisningen at du bytter stoffet.

  • For personer med fet hud kan Zinovit brukes i lang tid, brukt på hele overflaten av ansiktet, og unngår øyekontakt.
  • Hvis huden er tørr, er det bedre å bruke stoffet punktvis, slik at du kan unngå overdrying og peeling.

Spray fra ål og svarte punkter er også populær.

Hvordan søke aspirin mot akne i ansiktet? Finn ut her.

Det kan sprøytes til hvilken som helst del av kroppen der det er slike problemer. Men når du behandler svarte flekker på ansiktet, anbefales det å bruke sprøyten først på en bomullspute og deretter på huden. Så du kan unngå å få midler i øyet.

Narkotika fordeler

Ifølge vurderinger fra leger og pasienter som brukte serien til behandling av ulike dermatologiske problemer, er "Tsinovit" bedre enn andre stoffer.

Mange noterer seg fordelene:

  • stoffet tørker ikke huden, forårsaker ikke en tetthet;
  • normaliserer raskt sebaceous kjertlene;
  • eliminerer irritasjon, rødhet og smerte forårsaket av akne;
  • Prisen er relativt lav - avhengig av volum og form for utgivelse koster det fra 250 til 400 rubler;
  • agenter er enkle å bruke, lett å påføre, ikke etterlate fettete merker og nesten luktfri;
  • Narkotika i serien er konsumert veldig sparsomt;
  • De naturlige ingrediensene i serien gir høy effekt og sikkerhet.

analoger

Hvis det ikke var noen "Tsinovit" -serier som er til salgs eller pasienten har en individuell intoleranse overfor stoffene i sammensetningen, kan legen anbefale sine analoger.

De samme sterke antiinflammatoriske og antibakterielle effekter er besatt av legemidlene Belosalik, Bepanten, Zinocap, Sudocrem og Akriderm.

Bivirkninger

Den naturlige sammensetningen gjør Zinovit-serien produkter trygge for huden.

  • I de fleste tilfeller er det ingen bivirkninger etter bruk av legemidlet.

Foto: I sjeldne tilfeller kan hudrødhet og peeling oppstå.

  • Sjeldne tilfeller av flaking og rødmen av huden etter påføring av en krem ​​eller spray, antyder at en person har en individuell intoleranse over komponentene i produktet. I dette tilfellet kan du ikke bruke disse stoffene.

Kostnad for

Midler av Tsinovit-serien er tilgjengelige for alle.

Prisen på disse stoffene er lav, og resultatet av søknaden er ikke verre enn fra dyre rusmidler.

På apotek i Moskva varierer kostnaden for narkotika i serien innenfor følgende grenser:

Hvordan hjelper Zinovit Acne Cream Gel?

Følsom og problematisk hud, utsatt for utslett, er svært følsom overfor det ytre miljøets aggressive innflytelse. For å sikre sin beskyttelse har det innenlandske selskapet Farmatek opprettet en universell medisin - Tsinovit krem ​​gel for akne.

Den består av et kompleks av aktive stoffer som takler irritasjon, betennelse, kløe og bidra til å eliminere akne. Dette verktøyet er perfekt for både terapeutisk og profylaktisk formål. Det bør brukes etter konsultasjon med en hudlege. Vi lærer mer om varianter av stoffet Tsinovit, dets sammensetning og virkemekanisme for behandling av problemhud.

Zinovit: beskrivelse, utgivelsesskjema

Legemiddelet Tsinovit er produsert av det russiske selskapet "Farmatek", det produseres i ulike former: krem-gel, salve, krem, spray, sjampo. I dag vil vi dvele mer detaljert om en av de mest ettertraktede former for legemidler og fortelle deg hvordan Tsinovit krem ​​brukes til akne og akne.

Krem-gel av hvit farge, med ganske tett, ensartet tekstur, produseres i 35 ml plastrør. Legemidlet har en antiseptisk, antiinflammatorisk og beroligende effekt. Lukten av dette verktøyet er praktisk talt fraværende, det passer ikke bare for ansiktet, men også for kroppen. Det hjelper til raskt å takle irritasjon og peeling, når den påføres huden, absorberes den øyeblikkelig uten å forlate en fettig glans, gir en matt effekt. Den største fordelen med dette verktøyet er tilgjengeligheten, som kombineres med høy grad av effektivitet.

De viktigste aktive ingrediensene i legemidlet er dikaliumglycyrrhizinat og sinkpyrition. I tillegg til dem inneholder blandingen av Zinovit jojoba, oliven, avokado og sheaoljer, vitaminer A og E, panthenol, urea.

    • Dikaliumglycyrrhizinat er et stoff som ekstraheres fra lakrisrot. Den terapeutiske komponenten beskytter huden mot de negative effektene av miljøet og har antiinflammatoriske egenskaper som kan undertrykke prosessen med akneformasjon, lindre irritasjon, rødhet og kløe. Laksekstrakt er en helt naturlig komponent som gjør huden mindre mottakelig for ulike irriterende og allergener og gir en utprøvd beskyttende effekt.
    • Sinkpyrition har en antimikrobiell effekt. Denne komponenten er en del av mange terapeutiske midler designet for å bekjempe alvorlige dermatologiske sykdommer. Som en del av stoffet har en soppdrepende, antiseptisk og antiinflammatorisk effekt. I tillegg eliminerer sinkpyrition desquamasjon og økt keratinisering av huden, fremmer regenerering og rask cellefornyelse.
    • Olivenolje inneholder et kompleks av verdifulle stoffer, det gir næring og fuktighet, har en gunstig effekt på enhver hudtype.
  • Avokadoolje er en unik naturlig komponent som positivt påvirker den problematiske huden på grunn av innholdet av fytohormoner og forsterkede komponenter. Fremmer intens fuktighet, nærer og nærer epidermis med gunstige stoffer.
  • Jojoba olje er en ideell komponent for sensitiv hud, eliminerer raskt økt tørrhet, irritasjon, mykner, fukter og fyller hudceller med energi.
  • Shea smør inneholder et ideelt kompleks av umettede fettsyrer, hvilket problem hud spesielt trenger.
  • Melkesyre (urea) i preparatet av stoffet gir en peeling og rensing effekt og lar deg fjerne døde hudflak.
  • Panthenol bidrar til å redusere inflammatorisk prosess, gir en regenererende og regenererende effekt, unngår utseendet av post-akne (spor etter akne).

Eksperter sier at ved hjelp av krem-gel, kan du kvitte seg med utslett og komedoner i to uker med daglig bruk. I kort tid hjelper verktøyet med å fjerne rødhet, undertrykker den inflammatoriske prosessen, noe som bidrar til tørking av akne og deres fullstendig forsvinning uten utseende av karakteristiske mørke flekker (post-akne). Zinovit forhindrer fremveksten av nye lesjoner, hjelper med å rense porene og forsvinner av svarte flekker.

En slik kompleks handling gir en velvalgt sammensetning av produktet, som hovedsakelig inneholder naturlige ingredienser. Derfor er stoffet betraktet som trygt og hypoallergent. Tsinovit krem-gel er et utmerket antiseptisk middel som kan brukes til å eliminere akne, ikke bare på ansiktet, men også på kroppen. Legemidlet kan brukes til vask, så vel som for å ta en dusj.

I motsetning til de fleste dermatologiske produkter, inneholder Zinovit ikke lanolin, mineraloljer eller salisylsyre som, når du behandler akne, tørker opp huden meget.

Når brukes Tsinovit krem?

I tillegg til behandling av utslett kan Zinovit krem-gel brukes under følgende forhold:

  • dermatitt;
  • eksem;
  • psoriasis;
  • zoster;
  • allergier av forskjellig opprinnelse;
  • seborrhea.

Dette verktøyet gjør en utmerket jobb med brannsår, effektivt lindrer smerte, og påskynder prosessen med helbredelse og hudfornyelse. I tillegg bidrar stoffet til å redusere hevelse og kløe når insektet biter.

Hovedindikasjonen for bruk av krem ​​- gel Tsinovit er problematisk ansiktshud med akne, akne og svarte flekker, utsatt for fett. Den vanligste årsaken til akne er overdreven aktivitet av sebaceous kjertler og feil utstrømning av talg, som tetter opp kanalene.

I slike sebaceous trafikkorker opprettes en utmerket avlsmiljø for bakterier som fremkaller utviklingen av den inflammatoriske prosessen og utseendet av akne. Tsinovit krem-gel bidrar til å normalisere utløpet av sebaceøse sekresjoner, for å balansere aktiviteten til kjertlene, for å rense porene i huden fra trafikkorker og komedoner (svarte flekker) og dermed forhindre forekomst av utslett.

Krem gel fungerer generelt godt med ukomplisert akne og anbefales for behandling av mild til moderat akne. Løsningen bidrar til å begrense porene, justere sebaceous kjertlene, stoppe reproduksjon av patogene sopp og bakterier og forhindre utseendet av nye betennelser.

De viktigste fordelene med stoffet

Fordelene med krem ​​Zinovit inkluderer følgende positive egenskaper:

  1. stoffet tørker ikke ut huden;
  2. eliminerer utslett og svarte flekker;
  3. fjerner irritasjon og rødhet;
  4. garanterer raske resultater;
  5. har ikke en skarp, ubehagelig lukt;
  6. sparsomt forbrukt;
  7. godt absorbert;
  8. egnet for tørr hudtype;
  9. er forskjellig i tilgjengelighet og rimelig pris;
  10. eliminerer smerten forårsaket av "modning" av akne.

Generelt klarer creme gel seg med sin oppgave. Det forbedrer strukturen i problemhuden, kjemper effektivt mot patogene bakterier og inflammatoriske fenomener, normaliserer raskt sebumutvekslingen og forteller ikke huden, fordi den ikke inneholder alkohol, hormoner, salicylsyre eller andre aggressive komponenter.

Instruksjoner for bruk

Zinovit er produsert i små rør (35 ml), men det varer lenge, siden stoffet forbrukes sparsomt. Det anbefales at du utfører en allergisk test før du bruker krem ​​på ansiktet, smør litt krem ​​på albuen bøye i førti minutter. Hvis etter denne tiden det ikke er rødhet eller kløe, kan Zinovit også brukes på ansiktet.

I følge instruksjonene må huden rengjøres fra smuss, støv og sminke før du bruker kremgelen. Du kan bruke myke kosmetikk som ikke inneholder alkohol (melk, gel, tonic). Deretter påføres gelen i et jevnt, tynt lag på områder med utslett. Ikke overskrider anbefalt dose, ellers kan du provosere peeling og tørr hud.

Prosedyren anbefales å utføres to ganger om dagen (om morgenen og om kvelden). Etter utseendet av en positiv effekt, bør du ikke umiddelbart avbryte behandlingen. Bøyemediet bør brukes i ytterligere 1-2 uker, dette vil bidra til å konsolidere resultatet. Zinovit kan brukes og profylaktisk behandle natten for de delene av huden hvor utslett oftest oppstod.

Noen ganger, etter påføring av produktet, er det en liten følelse av hudtetthet, som går fort. På kremsiden kan det oppstå en tynn, transparent film som er lett å vaske av med vann. Varigheten av bruk av Zinovit er ikke begrenset, siden den ikke er vanedannende og ikke provoserer utviklingen av bivirkninger. Kontraindikasjoner til bruk av stoffet ble ikke påvist, bortsett fra den individuelle intoleransen av komponentene.

Legemidlet frigjøres i apoteksnettet fritt, uten legeens resept. Men det er bedre å ikke selvmiljøere, men å bruke dette tiltaket bare etter samråd med en spesialist. Kostnaden for stoffet Tsinovit fra akne og svarte flekker varierer mellom 300-400 rubler.

Anmeldelser av Zinovit Acne Gel er ekstremt positive. Brukere hevder at stoffet eliminerer akne på kort tid, og nye utslett ser ikke ut. Og mange har lagt merke til at denne løsningen kjemper, både med periodiske akneutslett og med allergisk utslett. De fleste brukere som brukte dette verktøyet, noterte sin naturlige sammensetning uten hormonelle og antibakterielle komponenter. På grunn av denne funksjonen er stoffet trygt, har ingen kontraindikasjoner, forårsaker ikke avhengighet og har ingen negativ innvirkning på kroppen.

Dette verktøyet er mer egnet for eiere av fet og kombinert hudtype, da det bidrar til å eliminere den ubehagelige glansen og følelsen av greasiness. For de som har en normal eller tørr hudtype, er det bedre å bruke stoffet punktvis, dette vil bidra til å unngå å flakke og tørke ut huden.

Søknadsanmeldelser

Gjennomgå №1

For behandling av akne brukte jeg ulike rettsmidler. Nylig har jeg brukt krem ​​Tsinovit. Dette verktøyet er basert på naturlige ingredienser, så det er trygt og har praktisk talt ingen kontraindikasjoner.

Gelen har en ganske tett tekstur, men absorberes veldig raskt og gir ikke en fettete følelse igjen. I tillegg, i motsetning til mange anti-akne medisiner, har det ikke en ubehagelig lukt.

Jeg har brukt dette stoffet lenge, det blir ikke vant til det, noe som er et annet pluss. Ved hjelp av Tsinovita ble hun kvitt forstørrede porer og komedoner, som følge av at akne også ble mye mindre.

Gjennomgå nummer 2

Hele året ble intensivt behandlet for akne. Det var mange akne lesjoner, huden på ansiktet led av betennelser og så rød og irritert. Nylig har pustler begynt å vises, så jeg måtte henvende seg til en hudlege, gjennomgå en undersøkelse og bli behandlet i sin helhet.

Jeg har blitt foreskrevet mange stoffer, inkludert antibiotika salver. Etter at hudtilstanden er forbedret og utslettene nesten er forsvunnet, anbefalte legen at Tsinovit krem ​​gel brukes som profylakse. Med det har jeg holdt huden i god stand i et halvt år. Preparatet inneholder lakrisrot, sink og naturlige oljer.

Legemidlet er ganske trygt, det virker på en slik måte at det forhindrer produksjon av overskytende sebum, tilstopping av porer. Dette er veldig viktig for min fet hudtype. Som et resultat forsvinner hovedårsaken til akne og huden ser ren og sunn ut.

Gjennomgå nummer 3

Jeg prøvde å bruke kremgel Tsinovit, men jeg likte det ikke. Jeg brukte stoffet i 2 uker og la merke til at huden hadde blitt for tørr, peeling dukket opp, og kviser både forble og ble igjen.

Sammensetningen av denne gelen er sink, så tørker han deretter huden. Tilsynelatende trenger jeg å plukke opp produkter som har en mykere effekt, slik at de ikke bare eliminerer akne, men også fukter huden. I samme serie er det krem ​​og spray Zinovit, de har en litt annen sammensetning, nå vil jeg prøve disse rettsmidler.

Zinovit i kampen for sunn hud

Feil diett, dårlig søvn, dårlig hygiene - alle disse faktorene som påvirker hudtilstanden. Ansiktet blir kjedelig, utslett vises. Å løse problemet er ikke alltid nok til å starte en sunn livsstil. I noen tilfeller kan det ikke uten medisinering. Mange gode anmeldelser i behandling av akne kan bli hørt om en rekke midler Tsinovit.

Sammensetning og utgivelsesform

På apotek kan du kjøpe spray, gel eller krem ​​Zinovit. Alle disse legemidlene er ment for behandling av single acne eller omfattende utslett. Den viktigste aktive ingrediens er sinkpyrition. Den antiinflammatoriske effekten blir også forbedret med dikaliumglycyrrhizinat. Sammensetningen inkluderer også tea tree olje og jojoba. Disse komponentene øker den antiinflammatoriske effekten, tørr purulent utslett.

Dikaliya glykyrrhizinat har også en utprøvd antiinflammatorisk effekt. I tillegg gjør denne komponenten dermis mindre utsatt for allergiske faktorer. Oljene som utgjør Cinovit-serien av produkter har også en positiv effekt på huden. Tea Tree Oil er et naturlig antiseptisk middel som også kan brukes separat. Legemidlet omfatter ikke lanolin og salisylsyre, som ofte brukes til fremstilling av andre dermatologiske legemidler.

Når skal jeg bruke Cinovit Facial? Legemidlet har mye bevis. Disse inkluderer:

  • solbrenthet;
  • allergiske reaksjoner;
  • dermatitt;
  • akne mild til moderat alvorlighetsgrad
  • eksem.

Tsinovit er også mye brukt til behandling av single acne. Det unike ved stoffet er også i det faktum at det kan brukes til å forhindre utvikling av akne før og etter dyp rensing av ansiktet.

Hvordan bruke legemiddel Zinovit for akne?

Behandling bør utføres etter samråd med en hudlege. Ofte er flere antivirale, hormonale eller antibakterielle stoffer foreskrevet for inntak. Behandle det berørte området betyr Zinovit flere ganger om dagen. Forsiden skal rengjøres grundig med vanlig såpe.

Før du bruker stoffet for akne over hele ansiktet, er det nødvendig å utføre en liten test for en allergisk reaksjon. For å gjøre dette, blir det brukt litt penger på innsiden av håndleddet i noen minutter og deretter vasket av. For å bedømme om det er mulig å bruke medisinen i et bestemt tilfelle, er det nødvendig om 20-30 minutter. Hvis det ikke er rødhet og kløe på det behandlede området, er ikke legemidlet forbudt å bruke.

Hvilken form for medisin er best å velge? Krem og gel har praktisk talt ingen forskjell i effektiviteten. Den eneste forskjellen er at kremet påføres på de berørte områdene i noen minutter 2-3 ganger om dagen, da må agenten fjernes med serviett. Gelen kan påføres før du går i seng uten å vaske den. I dette skjemaet er medisinen tryggere. Mot acne, zinovit spray er også mye brukt. Før du bruker stoffet, bør flasken ristes grundig. Hvis pimples er på ansiktet, påføres sprayet først på en bomullspute, og bare da på det berørte området. På denne måten kan du unngå å få medisinen i øynene.

På apotek kan du også finne Zinovit sjampo. Dette er produkter laget for å eliminere flass og hodebunnsbehandling. Med hjelp av sjampo vil det være i stand til å bli kvitt akne, plassert i sone av hår.

Varigheten av bruk av et legemiddel bestemmes av legen, avhengig av det kliniske bildet, samt de individuelle egenskapene til pasienten. Hvis vi snakker om enkelte kviser, vil det være mulig å løse problemet innen en uke. Behandling av akne kan utføres i en måned. Hvis en uke etter starten av stoffet ikke er synlig, er den positive dynamikken til sykdommen ikke merkbar, legen kan foreskrive et annet legemiddel.

Kontraindikasjoner og bivirkninger

Legene sier at Tsinovit-serien produkter (krem, spray, gel) er helt trygge i de fleste tilfeller. Kun i noen tilfeller kan en allergisk reaksjon observeres. Hvis en pasient har en individuell intoleranse mot en av komponentene i Tsinovit, kan du ikke bruke medisinen til å behandle akne.

En hudlege kan ikke foreskrive et legemiddel Zinovit til en kvinne under graviditet eller pleie. Dette skyldes mangel på kliniske studier vedrørende denne gruppen av pasienter. Av samme grunn er stoffet ikke tilrådelig å bruke til behandling av barn under 7 år.

Forberedelsene til Tsinovit-serien har et naturlig grunnlag. Derfor er overdose i behandling av akne umulig. Ansiktsirritasjon eller peeling kan indikere utvikling av allergier. I dette tilfellet må bruken av krem, spray eller gel bli forlatt. Det er nødvendig å sikre at stoffet ikke faller på øyens slimhinne. Hvis problemet fortsatt oppstår, skal produktet vaskes grundig med rennende vann.

Hva er verdt å huske?

For at medisinen skal gi positive resultater, er det nødvendig å bruke det i henhold til instruksjonene. Midler av Tsinovit-serien er dispensert på et apotek uten resept. Oppbevar dem på et kjølig, tørt sted, borte fra barn. Før første bruk av legemidlet, anbefales det å konsultere en hudlege. Zinovit krem, gel eller spray kan ikke brukes etter utløpsdatoen.

Hvis apoteket ikke har stoffet Tsinovit, kan legen anbefale en egnet analog. For behandling av akne og akne, brukte stoffer som Belosalik, Bepanten, Sudokrem, Tsinokap, Akriderm, Kutiveyt, etc.

krem krem ​​gel for akne - anmeldelser

akne krem ​​gel

Queen krem ​​gel for akne 16. januar 16:25

God dag til alle. Jeg vil dele min fantastiske finne-kur for akne. Denne kremgelen Tsinovit. Før han kjøpte jeg nesten hele apoteket. Starter fra talere som slutter med alvorlige dyre antibiotika. Så mye penger kastet ut, et mareritt bare. Og et effektivt middel for akne viste seg å være rart billig, rundt 300 rubler. I seg selv, et rør med normale eller lyse klistremerker, ingenting i det. Det vanlige apotekverktøyet. Men hvilken effekt. Rett super. Porene er glatt, innsnevret i størrelse, betennelser blir fjernet om noen dager. Og ingen tetthet med tørrhet forekommer ikke, som ofte skjer med mange geler. Løsningen er ikke hormonell i seg selv, forårsaker ikke avhengighet, så det kan brukes rolig. Mens du gjorde en 2-måneders pause, oppsto ikke akne. Dette gjør meg veldig glad. Jeg pleide å bruke den om morgenen etter søvn og om kvelden, før jeg gikk i seng med et tynt lag. Den absorberer øyeblikkelig og gir ingen fettete rester. Så du kan trygt kjøpe den til behandling av akne, jeg anbefaler deg definitivt.

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 0 · Nei 0

Acne Cream Cinnitus 24. november 2017

Et middel for akne, hvilke få har hørt. Få mennesker brukte, men forgjeves. Denne Zinovit fra akne i form av en krem-gel og spray. Hun snublet seg selv bare ved en tilfeldighet, og jeg er glad for denne sjansen så langt. Det er verdt en krone, men det bidrar til å fjerne akne og det kan brukes så mye du trenger, siden det ikke forårsaker avhengighet av huden. Det er små kontraindikasjoner, men de er så små at vi kan anta at de ikke er det.

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 1 · Nei 0

Kira Potapova
Moskva gjest

Acne Cream Cinnitus 11. januar 2016

Jeg vil ikke si at jeg har super-problem hud, sannsynligvis som alle andre. Den kvise kom ut, så akne og sorte prikker bare irritere. Jeg forstår ikke hvor de kommer fra. Jeg ser på meg selv, jeg spiser rett til tross for den stramme tidsplanen, men med dette var problemene enorme. En dag etter en annen problemer oppdaget Tsinovit seg selv. Og du vet, bare uventet bra. Og konsistensen er hyggelig, den absorberes perfekt, forlater ikke spor, og selvfølgelig er problemet med akne borte. Også svarte flekker begynte å virke mindre. Generelt anbefaler jeg alle.

Acne Cream Cinnitus 8. desember 2015

Jeg vil fortelle deg om rette for akne, hudormer og svarte flekker krem ​​Tsinovit. Kjøpt det for noen måneder siden. Etter fødselen begynte jeg å få mye akne på skuldrene og på ansiktet mitt. Selv før dette ikke var veldig mye.
Og etter at det begynte å bruke akne har blitt mye mindre. De som smurt Tsinovit passerte veldig raskt, sannsynligvis innen en dag. Nylig oppstod en veldig stor på haken min, og mens den bryte, var det veldig smertefullt, jeg smurt det så rikelig med denne kremgelen om natten, og om morgenen ble svulsten mindre og i to dager forsvant helt. Jeg selv var veldig overrasket, fordi det vanligvis lider noen dager med slike akne. Tidligere brente de seg selv med alkohol.
Som jeg skjønte, er hovedkomponenten i sammensetningen av Zinovit sink, pluss et annet ekstrakt fra roten av medisinsk lakris. Det viser seg ganske nøytral og ikke aggressiv sammensetning, uten antibiotika, alkohol, hormoner og bare andre ting enn akne er vanligvis behandlet. Jeg valgte nøye verktøyet og leste sammensetningen på forhånd, slik at ingenting som det var der. Sammensetningen av Tsinovita tilfredsstillte meg helt. Det jeg fikk etter behandling med dette legemidlet passet meg også. Det hjelper perfekt og viktigst ikke skadelig helse.

Acne Cream Cinnitus 23. oktober 2015

Jeg kjøpte dette produktet til min søster, hun var 13 og hun begynte å ha akne. Hennes hud er ikke fet, så tilstanden er ikke helt kritisk, men nei-nei og til og med noen få akne vil hoppe, og hun går gjennom. Min mor tillot henne ikke å kjøpe hormonalt stoff, så jeg spurte apoteket for den mest harmløse og effektive salven. Jeg ble rådet til å kjøpe Zinovit krem-gel. Jeg kjøpte, selv om jeg ikke hadde hørt om dette før, men prisen var rimelig, jeg ønsket bare sink fra aktive ingredienser, bestemte jeg meg for å prøve. Og du vet, det hjelper virkelig!

Zinovit acne spray anmeldelser

Denne sjampoen Tsinovit virkelig fra flass. Kontrollert på meg selv. Etter to uker i bruk, reduserte skælen merkbart. Jeg vil fortsette å bruke den. Zinovit er bare SUPER.

№ 4108 | 03.06.12 16:28 | serge

Redde Tsinovita når en pimple dukker opp. I den kalde årstiden, av en eller annen grunn, blir de aktivert av meg. Og siden ungdommen for meg strekker den seg. Lange prøvde forskjellige valgte. Som et resultat, stoppet hun på denne krem-gelen i forhold til pris / kvalitet. Kanskje han ikke opptrer så fort, men etter 2 uker tenker jeg ikke en gang på akne. Og så vises vanligvis ikke hele vinteren. Min hud er ganske lunefull, men dette middelet gir for eksempel ikke allergi. Fra meg, pluss.

Nr. 17595 | 09/21/15 3:03 pm | Marishelka

Jeg har nylig kjøpt Tsinovit fra akne og akne. Men veldig glad, krem ​​gel hjelper godt. Og kviser avgår raskt etter at jeg har smurt dem og de svarte punktene har blitt mindre merkbare. Selv om huden min er fet, men når det blir kaldt, begynner alt annet å skrelle. Derfor er det godt at i kremsammensetningen ikke er salisylsyre og alkohol, i tillegg tørker huden ikke.

№ 17963 | 11/08/15 11:42 | Victoria

Temaet for akne påvirket ikke meg, men min elskede datter. Denne plassen kom med utbruddet av menstruasjonen i en alder av 13 år. Først var det en liten utslag, da ble de stadig mer. Både i antall og i størrelse. Katenka nektet å gå til skolen selv. Jeg så på det med smerte. Legene vinket hendene, denne tenåringen vil bli holdt snakkende. Men hun er allerede 15 år gammel, situasjonen har ikke endret seg, og da bestemte jeg meg for å kjempe. Les med hundrevis av fora, artikler og anmeldelser. Først prøvde ett verktøy, deretter en annen. Og så kom det til 14 narkotika Zinovita, som dro oss ut av pimple gropen. Jeg selv trodde ikke at dette billige verktøyet ville være en frelse. Men det var det. I tillegg til å fukte huden, reduserer den også rødmen av betennelse. Og behovet for et tonal verktøy forsvant ved 2 uker med å bruke krem-gel. Og etter 1,5 måneder var ansiktet rent, tttt. Allerede redd for å jinx den. Og du vil vite hvor mye penger vi har brukt før på berømte aknemedisiner. Mareritt. Og frelse var så nært.

№ 23375 | 11/21/17 5:24 PM | karina

Hei alle Jeg er 19 år gammel og jeg er en moderne jente, jeg elsker å følge mote og skjønnhet. Spesielt det, som for et ansikt og hår. Jeg sparer aldri penger på dem. Jeg nærmer meg valg av midler veldig nøye: Før jeg kjøper, studerer jeg sammensetningen av midlene på Internett, leser omtaler på otzovik-områder og bare da velger å kjøpe varene. Så det var med Zinovit. Jeg ble rådet av kjæresten hans, som fløy akne. Men før jeg adlød henne begynte jeg å teste min egen sammensetning og tilbakemelding. Sammensetningen har forårsaket tillit: sink, glykyrrhizinat og vitamin E. Og ingenting mer, ingen alkohol, dufter, som skjer i mange produkter. Vurderinger var forskjellige: både dårlig og bra. Men som jeg forsto det individuelt, er noen egnet, noen er ikke. At han personlig nærmet meg. Og hvordan. Nå pshiku jeg det hver dag på ansiktet mitt, som en base for sminke. Makeup med ham varer hele dagen, og sprer seg ikke. Og lettet av akne, og beholdt sminke. Og dette er for en rimelig ikke-biting pris. Derfor kan jeg trygt anbefale det til deg, lesere.

23482 | 12/05/17 09:58 | Julia

"Mitt navn er Inga, jeg er 23 år gammel, og jeg lider fortsatt av små utslett på ansiktet mitt. De oppstår ofte på et par stykker kinn eller hake. På råd fra en venn kjøpte jeg en kremgel som heter Tsinovit og begynte å smøre dem. sebumsekretjon, og takket være dette er akne redusert i størrelse rett foran øynene. Jeg anbefaler det til alle, selv folk med tørr hud, fordi det ikke gir noen skade.
"

№ 23564 | 12.12.17 10:54 | Inga

Jeg begynte å ha problemer: huden i ansiktet mitt ble noe fet, utslett dukket opp i form av akne. Ikke veldig hyggelig slags ål. Jeg spurte min venn hvordan og hva hun brukte. Hun sa at hennes krem ​​ble reddet av Tsinovit og spray av samme linje. Jeg kjøpte også disse midlene, arrangert en lav pris. Akne krem ​​gel tørket etter første søknad, jeg søkte på spray før jeg sovnet og om morgenen, etter ca 7 dager lagret det huden fra oljeaktig glans. Det har ingen sterk lukt og strukturen er ikke klissete. Huden tørker ikke, strammes ikke, og den er blitt mer estetisk ren. Jeg holder alltid dette verktøyet i min kosmetiske pose, og jeg anbefaler alle!

23756 | 1/16/18 15:34 | Lara

Jeg har kjent Zinovit spray i et par måneder. Jeg kjøpte den ikke fra akne, som det burde være fordi Det er rettet spesielt mot bekjempelse av akne, men for å spare på basen for ansiktet. Det faktum at det holder sminke perfekt, lærte jeg på kvinners forum. Og uten å tenke to ganger kjøpte den i et apotek. Dette er en liten hvit flaske, enkel å bruke. Verktøyet gir ingen følelse av tørrhet og tetthet. Tvert imot, det mattes huden i ansiktet, og tetter ikke porene. Overraskende, forstyrret ikke acne meg i løpet av disse månedene, selv om vanligvis 1-2 stykker kunne vises.

23757 | 1/16/18 16:10 | Vikulka

Testet krem-gel Tsinovit et sted for en uke, helbredet all akne! Jeg var veldig fornøyd. Nå bruker jeg for forebygging. Jeg anbefaler alle venner, litt)

Akne behandling med Zinovit


Zinovit for akne - et stoff med anti-inflammatorisk virkning. Antiseptiske, beroligende effekter er tilstede.

Antimikrobiell, fungicid, antiinflammatorisk effekt er forårsaket av tilstedeværelsen av pyrition i sammensetningen av sinkpreparatet. Tilstedeværelsen av dikaliumglycyrrhizinat gir også en sterk anti-inflammatorisk effekt, pluss utfører beskyttende funksjoner. Mykhet og næring av huden oppstår på grunn av ekstrakter av olivenolje, jojoba og sheaoljer.

Legemidlet er tilgjengelig i form av salve, gel eller sjampo. Frigivelsesformen bestemmes av sykdommens art. For eksempel smelter Zinovit krem ​​eller gel huden fra akne.

Sjampo Tsinovit behandlet:

  • atopisk dermatitt;
  • psoriasis;
  • kløe;
  • tørr eller fet seboré;
  • flass;
  • seborrheic dermatitt påvirker hodebunnen.

Sjampo behandles hodebunn, massasje til skummet. Deretter må du vaske av skummet, og gjenta prosedyren, men denne gangen må du vaske den av ikke umiddelbart, men etter to eller tre minutter.

For å forebygge flass, er det nok å bruke sjampo to ganger i uken, og når det oppstår skæl, er det hver annen dag i en måned.

Hudpreparering og påføring

Den brukes som den eneste hygienevnen i hele behandlingsperioden, og andre kosmetikk bør utelukkes.

Ved påføring påføres gelen på huden, vaskes av i tre til fire minutter. For å forhindre vaskegel brukes to ganger i uken.

Cream Tsinovit hjelper til med å eliminere rødhet, hudirritasjon, brukes til å hemme allergiske reaksjoner som påvirker huden, hjelper med sol- eller termiske forbrenninger. Cream Tsinovit hjelper godt fra akne (brukeranmeldelser er bare positive).

Instruksjoner for påføring av følgende krem.

  1. Det er nødvendig å vaske det berørte området av huden, mens gnidning det ikke er nødvendig.
  2. Såpe bør være nøytral, uten dufter (for eksempel - økonomisk).
  3. Deretter må du tørke med et håndkle, litt presse det på huden.
  4. Etter det berørte området behandles med krem.
  5. Når effekten kommer, blir krem ​​påført i en eller to uker.
  6. En enkelt bruk er ønskelig å produsere ved sengetid.
  7. Begrensninger på varigheten av bruken av krem ​​er ikke, da effekten av overdosering ikke blir lagt merke til.

Kjøp av stoffet i apotek


Prisene på stoffet avhenger av form for utgivelse:

  • prisen på Zinovit gel for en dusj med et volum på 150 ml varierer fra 207 til 416 rubler;
  • 40 ml hudkrem koster 258 - 418 rubler;
  • 35 ml krem-gel - 282 - 380 rubler;
  • 75 ml akne spray for problem hud - 250 - 483 rubler;
  • flass sjampo 150 ml - 233 - 452 rubler.

Etter brukerens mening er spray Zinovit for akne så effektiv som en krem ​​eller gel. Men det kan være mindre praktisk når det brukes - det kan komme inn i øynene.

Hvis du ikke har vane med å bruke sprayer, kan du stoppe på gel eller krem. Effekten vil være den samme, fordi stoffet av stoffet er det samme.

Narkotika vurderinger

I fire år har jeg behandlet akne, jeg har prøvd alle kosmetikk-serien: fra doskinorenov garnier og sinkchatter. Ingen resultat! Så var det en beslutning om å kontakte en hudlege.

I en betalt klinikk, av en eller annen grunn, tok de ikke engang tester, men begrenset seg til å utvinne dyre medisiner. Disse stoffene har et stort antall bivirkninger. På denne behandlingsalternativene på klinikken endte. Så gikk hun til hudklinikken. Etter testing ble det ikke funnet noe alvorlig, unntatt et overskudd av fett. Her hadde jeg det verste: ti injeksjoner av antibiotika, intravenøse medisiner, ti transfusjonsprosedyrer. Klart måtte jeg tåle, fordi skjønnhet krever ofre.

I tillegg til de ovennevnte prosedyrene foreskrev legen Tsinovit - salve eller spray. Jeg valgte en spray. Som anbefalt brukte jeg spray hver kveld etter vask. I tillegg til sprøyten som brukes klorhexidin.

To måneder senere var resultatet klart: Hovedparten av akne forsvant, utseendet på nye ble opphørt, huden på ansiktet ble merkbart renere, som jeg først kunne ikke tro på! Nå bruker jeg Tsinovit for å bli kvitt sorte prikker, resultatet er ikke lenge i kommer. Så, hvis noen har de samme hudproblemer som jeg hadde, anbefaler jeg deg å konsultere en lege. Og hvis utslett ikke er veldig mye, så vil du sikkert redde Tsinovit.

På en eller annen måte var det ikke særlig alvorlige problemer med huden, men frostene bidro til utseendet på mange utbrudd i ansiktet, mens de var alle syke. Diagnostikk ekskluderte versjonen med allergi, og de gamle midlene var ubrukelige.

Uheldigvis leste jeg om Zinovit et sted, kjøpte jeg det fortsatt i desperasjon. Neste dag var allerede fornøyd med resultatet, og etter et par dager forsvant betennelsen. Nye betennelser oppsto ikke. Produktet er hyggelig, det er nesten ingen lukt, jeg bruker den med en bomullsstykke to ganger om dagen.
Ikke bare er resultatet bare fantastisk, så sprayen varer veldig lenge! Anbefale til alle med hudproblemer.

Fra en alder av nitten begynte akneproblemer og de medfølgende smerter og smerter. Når Tsinovit spray kom opp, kjøpte jeg det umiddelbart. Det var sant at det var vanskelig nok å få det, jeg måtte ringe opp og reise rundt mange apotek. Et sted i en måned ble den første flasken allerede forbrukt, da hun brukte, ifølge instruksjonene, tre ganger om dagen.

Forventninger ble oppfylt: gammelt akne forsvant, nye opphørte ikke. Er det lite, en per uke. Men dette er uforlignelig med den skrekk som eksisterte før, da den resulterende akne ikke var nok syk, fortsatte den også i flere uker.

Huden ble imidlertid ikke engang ut, men det var ikke lenger så skummelt. Jeg sluttet å bruke sminke og spray, hvoretter resultatet ble holdt i omtrent seks måneder. Jeg behøvde ikke bruke den andre flasken... til i går.

Denne høsten ga meg en overraskelse i form av et katastrofalt raskt utslett: To til tre nye betennelser begynte å vises daglig, ikke begrenset til ansiktet.

Hun fikk et redningsflaske, men det var ikke noe spesielt håp på resultatet fordi det var flere utslett enn før. På kvelden før sengetid sprøytede jeg skuldrene mine, décolleté, ansiktet.

Om morgenen ble jeg hyggelig overrasket over å finne ut at nye betennelser ikke viste seg, og de gamle ble etterlatt bare litt rosa flekker. Hvis det er vondt etter en klemmet pimple, er det veldig merkbart, ettersom huden på dette punktet er strammet, og det helbreder snart.